SOCIAL MEDIA

tiistai 24. huhtikuuta 2018

KATSEET ULOS & BLOGIVAIKEUKSIA

Uskoisin että jokaisella bloggaajalla tulee joskus tilanne kun takki on tyhjä ja tuntuu että ei vaan keksi mitään järkevää sanottavaa postauksiensa kautta. Kevät on saanut minun ajatukseni kesään ja katseet ulos. 

Siellä ei vielä kovin miellyttävältä näytä. Lunta on tosi paljon nähden tajaama-alueen sisäpuolelle ja jo poistunut lumi paljasti siivottoman pihamaan. Tontin rajalla tutusti lorisee, meidän pieni puro joka on aina varma merkki keväästä kun sen virta on esteetön. 

 Minä niin odotan sitä että kaikki lumi sulaa ja pääsen ulos touhuamaan ja toivon ettei tämä olisi vain sananhelinää. Vaikka intoni ja tavoitteeni ovat aina korkealla, on toiminnan suhteen virta hyvin puuskittaista kuten siskoni yksi päivä mainitsi kun naurettiin sitä että olen jo neljättä kesää "tekemässä" kalliopuutarhaa. Nyt on oikeasti pakko tehdä sitä puutarhaa koska äiti ja sisko lupautuivat tulla auttamaan. Jes. 


Kun kaikki ajatukset joka tapauksessa pörräävät ulkona, on vaikeuksia keksiä blogiin sisältöä. Kesää kohden panostetaan ulos ja sisällä sisustaminen rullailee tasaisesti paikoillaan. Jos sinulla tulee mieleen jokin postaustoive, niin auta neitoa hädässä ja laita viestiä. Onneksi pieniä postauksien aiheita sisältäkin varmasti löytyy tässä kevään edetessä vielä ja minun blogillahan muuten oli synttärit hiljattain jonka kunniaksi taidan järjestää taas arvonnan piakkoin!
sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

YKSIN KOTONA: 4 X ASIAA JOITA TEEN KUN MUUT EI NÄÄ

Paitsi ehkä puoliso joskus. En muistaakseni ole tehnyt tällaista koostetta aikaisemmin ja yhtenä päivänä siskoni hämmästyessä tiedosta, että tykkäisin lillua paljussa tuli ajatus tästä postauksesta mieleen. Mitä asioita minussa onkaan joita ei kovinkaan moni tiedä? Alla esitelty yleisimmät, enjoy!

YLÄOSATTOMISSA 


On vaan niin rentoa heittää turhat vaatteet pois ja usein käyskentelen kotona ylävartalo paljaana. Ajatus täydestä alastomuudesta on kuitenkin häiritsevä koska tuntuu jotenkin siivottomalle istahtaa vaikka sohvalle suoraan suihkunkin kautta.
VALOKUVAUS & BLOGILUONNOKSET 

Ihan parhaimman tuloksen saa yksin. Ja usein miehen ollessa kotona uppoudun aika hyvin omiin maailmoihini kirjoittaessa. Voi sanoa melkein mitä vaan niin se menee ohi. 


SIIVOAN TAI SOTKEN 


Riippuu ihan millä tuulella satun olemaan. Monesti tykkään siivota nurkat kuntoon, mutta joskus elän kuin pellossa, vaikka olen antanut ehkä aika siistin kuvan itsestäni. Onneksi näitä törkypäiviä ei montaa kuukauteen mahdu, pölyallergia pitää tästä huolen. 

KUUNTELEN SAMOJA KAPPALEITA MONTA KERTAA

Koska K ei aina tajua hyvänpäälle ja häiriintyy jos kuuntelen samoja kappaleita monta kertaa putkeen. Ehkä pari kolme kertaa kehtaan kuunnella, mutta yksin ollessa saatan kuunnella vaikka viisikin kertaa saman kappaleen jos esim. kirjoitan luonnosta blogiin. 


Sellaisiapa oli paljastukseni mun. Tuliko jokin yllätyksenä? Leppoisaa sunnuntaipäivää kaikille!
perjantai 20. huhtikuuta 2018

SKIN ROLLER TULOKSIA

Viime vuonna tilasin noin viikko ennen Blackfridayta elämäni ensimmäisen skin rollerin. Se tuli sitten viikon päästä tietenkin hurjaan tarjoukseen mustan perjantain ansiosta ja minua semisti harmitti. Käytin rullaa noin neljä kuukautta ja neulan pituus siinä on 0.5mm. Millaisia tuloksia tuli?


Taustatilanne: Sekaiho, kuiva, mustapäinen, punoittava, herkästi finniin puhkeava. Juonteita ilmestyny otsalle. 


Ensimmäinen kerran käyttäessäni säikähdin ihon reaktiota, se alkoi punoittaa, kuumottaa ja näytti ihan siltä niin kuin olisi aurinko polttanut hipiäni. Pakkausselosteesta lukemalla selvisi, että se on ihan normaali reaktio ekalla kerralla. Joten jatkoin käyttöä 5x viikossa, jonka jälkeen pidin aina 5 päivän tauon. 

Ensimmäisen kuukauden aikana huomasin että kasvojeni pintakuiva kerros oli alkanut vähentyä huomattavasti. Voiteet imeytyi normaalia nopeammin ja iho janosi kosteutusta. Käytin kostutuksena kasvoille aina joko seerumia tai jotain kosteuttavaa voidetta. Käytön jälkeen huuhtelin rullan aina veden alla ja liotin desinfiointi aineessa. Iho tottui myös rullaukseen ja punoitus väheni sen yhteydessä.


Toisen ja kolmannen kuukauden jälkeen huomasin että iho ei ollut enää kuiva, mustapäät vähentyneet jonkin verran, finnejä ei enää tule kuin rättiviikoilla ja värityskin oli tasaisempi. Juonteet ei hävinneet mihinkään mikä vähän harmitti, kun toivoin neulan tekevän niille ihmeitä. Lisää käyttöaikaa tuotteelle sain kiehauttamalla sen rullapään vedessä. Eli voisin kyllä suositella skin rolleria, mutta ryppyjen ja juonteiden takia 0.5mm neulakorkeudella varustettua rullaa ei kannata hankkia. Nyt kesän ja syksyn ajattelin suosia taas kosmetologia kotihoitamisen sijaan ja katsotaan talvella taas tilannetta uudelleen. Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!