SOCIAL MEDIA

torstai 20. heinäkuuta 2017

SOHVAPÖYDÄT- NÄIN ON MIELI MUUTTUNUT

Ajattelin pitkästä aikaa tehdä kollaasin jonka aiheeksi valitsin sohvapöydät. Esittelen erilaisia sohvapöytiä joita olen himoinnut aikaisemmin meidän kotiin pienellä selostuksella ja syitä miksi  en enää näitä kotiini halua, niiden lisäksi siis että mieli on vain muuttunut. Loppuun kerron omat ajatukseni siitä millaiseen kotiin kukin sohvapöytä sopisi. 


ROOMLIGHT/ CROSS SOHVAPÖYTÄ


Eli ensimmäinen pöytä vasemmalta. Tämän pöydän kohdalla järki voittaa tunteet. En nimittäin haluaa enää yhtään pöytää missä on käytetty lasia. Lasi on kaunis ja ajaton, mutta voi video sitä pölyn määrää mikä siinä näkyy heti. Hieman harmittaa, koska tällaisesta pöydästä olen haaveillut pitkään. Tämä pöytä sopii klassiseen, naiselliseen sisustukseen. 


JUURIKIVI/ ACAZIA ARKKUPÖYTÄ 

Seuraavaksi oikea ylhäältä. Rakastan puuta sisustuksessa, mutta nämä massiiviset arkkupöydät ei ole enää mun juttu. Meillä oli tämän tyyppinen pöytä aikaisemmin, mutta se on jo löytänyt uuden kodin. Puupintojen värissä suosin nykyään vaaleita sävyjä. Tämä pöytä sopii niin vaaleaan kuin tummaan sisustukseen, tuomaan tilaan rouheutta, lämpöä ja jämäkän yksityiskohdan. 


IKEA/ LIATORP SOHVAPÖYTÄ

Arkkupöydän alapuolella oleva Ikean sohvapöytä minkä sisälle jo voi laittaa vaikka mitä kivaa. Ja hintakin kovin edullinen. Näin ajattelin pari vuotta sitten. Nyt kun mietin, niin mitä minne sisälle todellisuudessa laittaisin? En keksi nyt kyllä mitään. Ja tämä on omaan makuun liian maalaisromanttiset vibat antava. Tämä pöytä sopii melkein mihin tahansa sisustukseen. Sopivasti yhdistetty simppeliä pintaa ja maalaisromantiikkaa. 

GREEN1/ BAXTON SOHVAPÖYTÄ


Eli Ikea pöydän alapuolella. Tuotteen kuvauksessa se jo lukee, eli romanttinen ja vanhannäköiseksi tehty. Ennen pidin, nyt en. Ehdin aikaisemmin hankkia tähän Riviera Maisonin rottinkitarjottimen joka olisi just passeli nuihin lokeroihin, onneksi ehdin vain yhden hankkia. Tämä pöytä sopii vintagesta pitävälle. JYSK/ AULUM SOHVAPÖYTÄ


Eli viimeinen pöytä. Tähän pöytään ihastuin mummolassa viime vuonna ja jotenkin ajattelin monta kertaa että tuo sopisi meille.. Niin minne? Ensiksikin se on käyttöön liian pieni koska minulta löytyy sisustuskrääsää niin paljon ja haen sohvapöydän ominaisuuksilta käytännöllisyyttä, eli pitää mahtua se kahvikuppi niiden kynttilöiden viereen. Tämä pöytä sopii ainakin mun mummolaan <3 ja sellaiseen kotiin jossa sohvapöydältä ei vaadita isoa pinta-alaa. 


No mutta entäs ne pöydät mistä sytyn nyt ja jotka olis just niin hyviä meidän kotiin? Seuraavassa postauksessa selviää! 

tiistai 18. heinäkuuta 2017

EI KIINNOSTA + VIIME VIIKON KUULUMISET

Viime viikko oli jotenkin omituinen. Nimittäin bloggaaminen ei kiinnostanut. Ehkä ajanpuute teki oman syynsä sille mutta muutenkaan ei löytynyt blogin puolelle mielenkiintoa ollenkaan. Jossain välissä oli tarkoitus tehdä viikko kuulumiset, mutta sekin sitten vain jäi.. En alkanut väkisin tekemään postausta, koska postauksien taso kärsii aina väkisin tehdyistä kirjoituksista. Nyt tilanne on onneksi jo toinen, joten tehdäänpäs viime viikon kuulumiset postaus nyt:Alkuviikko kului lähinnä työmaalla ja kotitöitä tehden rutiinilla. Sitten oli tiedossa yksi yövuoro jonka jälkeen kolmen, neljän päivän vapaille. Yleensä saan ennen yövuoroa helposti unta, mutta jotenkin tällä kertaa tunsin oloni rauhoittavasta sadepäivästä huolimatta levottomasti ja en saanut nukutuksi kuin tunnin ennen yövuoroa. Noh, yövuoro meni nopeasti hyvässä seurassa ja aamulla puhalsin ajaa anoppilaan. Sen takia, koska minulla olisi klo 10:00 ripsienhuolto ja anopin kotoa matka olisi huomattavasti lyhyempi ja saisin nukuttua hieman pitempään. 

Taas levoton olo ja unta sai odottaa. Onneksi sain unenpäästä kiinni ja torkuin tunnin. Sitten ripsihuoltoon. 

Ripsihuollon jälkeen olo oli tosi iloinen, virkeä ja fressi. Mitäpä sitä suotta nukkumaan yövuoron jälkeen tuntia pitempään jos olo olisi aina näin virkeä. Kävin hoitamassa "tärkeitä" asioita kuten ostamassa vihdoinkin itseruskettavaa ja uuden ketjun ristikorulleni. 


Kotiin palattuani mieskin oli tullut jo kotiin ja häntä taas väsytti ja minä olisin voinut lähteä vaikka samoilla silmillä uudelleen yövuoroon. Eipä kiinnostanut kahtoa väsynyttä meininkiä kotona ja lähdin taas anoppilaan minne jäinkin yökylään.
Seuraavana päivänä vietettiin mukava vesisadepäivä minä, anoppini ja kälyni tytär. Käytiin ajelemassa maakuntalenkkiä eri paikoissa ja onkimassa lohia. 

Viikonloppu meni kotipaikalla bilettäen ja nyt on pitkästä aikaa morkkis.  

Mukavaa viikkoa!
maanantai 10. heinäkuuta 2017

SISUSTUKSEN HITTI TOP 5 MEILLÄ

Heippa!

Nyt on tulossa samanhenkinen postaus kuin SISUSTUKSEN HUTI TOP 5 MEILLÄ (Muistatko?) Ideana on tällä kertaa esitellä meidän kodin viisi asiaa joita en nyt kadu. Ne saa minun mieleni hyvälle tuulelle päivittäin ja ovat ilo silmälle, eiköhän aloiteta.

KYLIE AT HOMEN TYYNYT

Niitä meiltä löytyy ne kolme. Blogia aikaisemmin lukeneet ehkä muistavat tyynyjen esittelyt, jokaisen esittelin erikseen omassa postauksessaan viime vuonna. Nämä tyynyt ovat positiivinen muisto vuodesta 2016. Tai tekosyy työntää isoja summia hienoihin tyynyihin. Jokatapauksessa me like it.
ISO SOHVA

Tämä hankittiin pari vuotta sitten. Se on niin iso etten saa sitä mahtumaan kunnolla kameraan vaikka käytössä on laajakulmaobjektiivi. Sohvalle jos oikein vierekkäin istutaan, niin mahtuu 12 normikokoista persausta. Tää on paras paikka löhöillä koko perheen kanssa katsoen elokuvia. Mahtuisi mooonta puudelia vielä samaan sohvaan.MALJAKKO KIRPPUTORILTA

En ole ihan varma löysinkö tämänkin maljakon kotipaikaltani lähetyskirpparilta vai mistä, mutta se on minun mielestä tosi kaunis kuluneella kuosillaan. Väri on hieman oranssiin taittava vaaleanpunainen. Maljakko on löytänyt paikkansa eteisestä. 


HIRSIPANEELI SEINÄ Tämän kohdalla sain miettiä hetken aikaa että voiko tää ees olla tässä postauksessa? Hirsipaneelia laitettiin alunperin reilulla kädellä olohuoneeseen pari vuotta sitten ja nyt sitä on revitty sitten pois jättäen vain yksi seinä enää. Kuitenkin olen alkanut pitämään tästä yhdestä seinästä tosi paljon ja jotenkin tuntuu etten osaa kuvitella muita seiniä siihen tällä hetkellä. Katsotaan mitä mieltä oon myöhemmin. ANETA BALLROOM VALAISIN

Tämän valaisimen sain huutokaupasta puoleen hintaan huudettua ja sen saapuminen kotiin ei ollut yksinkertaista. Myyjä jahkaili toimituksen kanssa useamman viikon ja itsellä meni hermo moneen kertaan odotellessa valaisinta kotiin. Kun se saapui oli kaikki sen odottamisen arvoista. Valaisin on ollut kokoajan keittiössä ja itseasiassa tämä valaisin yhdessä muiden valaisimien kanssa on tehnyt blogini nimen.